Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Hurtig levering

Kendte brands

Tryg handel

Kontakt os på tlf: 88 44 15 15

Opstartsrabat 10% på første ordre!
Brug koden: ALLMARK

0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Tangenter FAQ

 ihc wireless eksempel

PRAKTISK INFORMATION

Tekststørrelse

Vores TangentCreator opererer med to forskellige skriftstørrelser afhængigt af, hvilket produkt du vælger. Alle udgaver af IHC el-artikler forekommer med en skrifthøjde, der hedder 2,7 mm. Resterende tangenter forekommer med skrifthøjde 3,3 mm. Skrifttypen hedder Swiss og ligger sig op af den meget anvendte arial skrifttype. Ønskes en anden skrifthøjde, eller en helt anden skrifttype end de her nævnte - kan det sagtens lade sig gøre. Så tager vi en snak om dine ønsker. Varen vil da blot blive betraget som et customized produkt, hvilket betyder, at prisen pålægges et ekstra gebyr i henhold til forudgående aftale. Du kan skrive teksten i en linje på hver position. Hvis du ønsker 2 eller flere linjer på samme position, så bliver din vare ligeledes prissat som et costumized produkt.

Symbolstørrelse

TangentCreatoren forholder sig til 3 forskellige symbolstørrelser. Lille, mellem og stor. De små symboler(ca. 6x6 mm) bruges primært på IHC Wireless og FUGA svagstrøms produkter, men kan benyttes på alle slags tangenter - super ideelle til diskrete, men funktionelle design tangenter i hele hjemmet. Mellem symbolstørrelsen (ca. 12x12 mm) står godt til LK Fuga krone- og heltangenter, afhængigt af hvor tangenterne skal benyttes. Ofte benyttet på institutioner såsom skoler, børnehaver m.v. De helt store symboler (ca. 30x30 mm - kan kun benyttes på hele 1 polet tangenter) - er især velegnet til institutioner med svagtseende eller synshandicappede brugere såsom plejehjem og lignende.

Custom files - egne filer

Når du skal uploade dine egne filer, som du ønsker at få graveret på tangenterne, har vi nogle særlige krav til disse, for at håndteringsprocessen bliver så optimal som mulig.

Følgende filer egner sig til upload: Samtlige filer i vektorformat - fx AI, AutoCad DXF. og PDF i vektorfomat. Hvis du har filen i bitmap eller tiff format - så skal opløsningen som udgangspunkt være 1000 x 1000 px. Farvebilleder vil blive konverteret til sort/hvid, da vi ikke har mulighed for at overføre farver på det aktuelle emne/tangenter. Ønsker du at læse mere om vores lasergraveringsmaskine (Epilog legend 36EXT Tech Specs), så klik på linket. 

Ved store ordre - talreferencer, koder m.v.

For at lette håndteringen mest muligt, foretrækker vi ved større talserie-opgaver, at du fremsender dine data til gravering i listeform (se eksempel herunder). Det letter ekspeditionen og minimerer risikoen for fejl-graveringer.

 

Til el-installatøren med en større ordre med tavlenumre

Huskeliste:

1. Opsætning af data i excel, som vist ovenfor
2. Send dit excel ark til allmark@allmark.dk
3. Angiv faktureringsadressen i mailen
4. Pak tangenterne i særskilte poster
5. Send tangenterne til Rugmarken 31 - 7620 Lemvig - Danmark

OBS

Sender du selv tangenter direkte til os til gravering, så sørg for forsvarlig emballage. Særligt tangenter i koksgrå ridser let hinanden, så vær opmærksom på at disse emballeres på en hensigtsmæssig måde.