Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Hurtig levering

Kendte brands

Tryg handel

Kontakt os på tlf: 88 44 15 15

Opstartsrabat 10% på første ordre!
Brug koden: ALLMARK

0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Fortrolighedspolitik

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.Samlet set hjælper cookies os med at give dig en bedre hjemmeside, som giver os mulighed for at overvåge hvilke sider du finde nyttige, og som du ikke. En cookie giver på ingen måde os adgang til din computer eller oplysninger om dig, andet end de data, du vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browser til at afvise cookies hvis du ønsker. Dette kan forhindre dig i at drage fuld fordel af hjemmesiden.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vores hjemmeside kan også indeholde links til andre hjemmesider af vores interesse. Men når du har brugt disse links til at forlade vores site, bør du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over disse hjemmesider. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for databeskyttelse og privatlivets fred, i henhold til de oplysninger, som du giver samtidig med besøg på disse sider, hvorfor disse ikke er omfattet af denne fortrolighedserklæring. Du bør udvise forsigtighed og se på fortrolighedserklæringen som gælder for den pågældende hjemmeside.

For den udtømmende liste over cookies vi indsamler, se listen over cookies vi indsamler nedest på denne side.

PERSONOPLYSNINGER

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

 

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@allmark.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

Udgiver


Websitet ejes og publiceres af:

Allmark.dk, Rugmarken 31, 7620 Lemvig

Telefon: 97 81 15 55

Email: info@allmark.dk

 

Liste af cookies vi indsamler

Tabellen herunder oplister de cookies, vi indsamler og hvilke informationer de indeholder. 

COOKIE navnCOOKIE Beskrivelse
CART  Vedrører informationer med din indkøbskurv.
CATEGORY_INFO Gemmer kategori info på siden, der gør det muligt at vise sider hurtigere
COMPARE De produkter som du har i listen med lignende produkter.
CURRENCY Din foretrukne valuta.
CUSTOMER En krypteret version af dit kunde id til webshoppen.
CUSTOMER_AUTH En indikator på om du i øjeblikket er logget ind på webshoppen.
CUSTOMER_INFO En krypteret version af den kundegruppe du hører til.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Gemmer kundesegment ID
EXTERNAL_NO_CACHE Et flag, som indikerer om caching er deaktiveret eller ikke.
FRONTEND Dit sesssion ID på serveren.
GUEST-VIEW Tillader gæster at redigere i deres ordrer.
LAST_CATEGORY Sidsate katagori du har besøgt.
LAST_PRODUCT Sidst sete produkt.
NEWMESSAGE Indikerer om der er modtaget ny besked.
NO_CACHE Indikerer om det er tilladt at benytte cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Et link med informationer om din indkøbskurvshistorik hvis du har bedt siden herom.
POLL ID af afstemninger du for nylig har deltaget i. 
POLLN Informationer vedr. hvilke afstemninger du har deltaget i.
RECENTLYCOMPARED De produkter du sidst har sammenlignet.
STF Informationer på produkter du har delt med venner.
STORE Hviklen version af butiksvisning du har valgt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indikerer om en kunde tillader brug af cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Det produkt du senest har kigget på.
WISHLIST En krypteret liste af produkter du har tilføjet din ønskeliste.
WISHLIST_CNT Antallet af produkter på din ønskeliste.