Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Hurtig levering

Kendte brands

Tryg handel

Kontakt os på tlf: 88 44 15 15

Opstartsrabat 10% på første ordre!
Brug koden: ALLMARK

0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Opmærkning af udstyr og hjælpemidler med tags

Vi giver dig et af markedets mest effektive og billigste løsninger til at opmærke dit udstyr og hjælpemidler, så de opfylder lovgældene krav og sikkerhedsforanstaltninger - fx til hjelme, faldsikring, løfte- og bæreseler, klatreudstyr og røgdykkerudstyr. Vi har faste lave priser fra 2 kroner!

Hvad du får med vores tags

Vores tags til opmærkning af udstyr og hjælpemidler er lavet i et så holdbart gummimateriale, at de kan klare syre, opløsningsmidler og høje og lave temperaturer. Vi tilbyder dig forskellige muligheder, hvor du kan vælge mellem tie tag, tyflex og vores mindre small flag og large flag

Få din opmærkningsløsning med din tekst og logo

Vi giver dig muligheden for at designe din tags med tekst, logo eller billeder. Derudover kan du vælge mellem forudbestemte labels, som fx indeholder serienummer, udstyrstype, dato for næste inspektion mm. Du kan også få alle vores tags blanke, hvor du kan tilkøbe en special tusch til at påføre din tekst med.

Påsætning af vores tags

Tyflex og tie tag har i midten et hul, hvor halsen kan lukkes til i. Vores small flag og large flag skal skal sættes fast med strips.

Tabel  Liste 

10 vare(r)

pr. side
  • Tie tag - med gravering

  • Tyflex - med gravering

  • Large flag - med gravering

  • Small flag - med gravering

  • Special tusch

    45,85 DKK

Tabel  Liste 

10 vare(r)

pr. side