Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Hurtig levering

Kendte brands

Tryg handel

Kontakt os på tlf: 88 44 15 15

Opstartsrabat 10% på første ordre!
Brug koden: ALLMARK

0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Opmærkning af maskiner, værktøj og personligt udstyr

Står du som privatperson eller virksomhed og mangler en løsning til at opmærke maskiner og værktøj? Vi giver dig markedets billigste og mest holdbare opmærkningsløsning. Vi har faste lave priser helt ned til 2 kroner!

Hvorfor vores opmærkningsløsning?

Alle vores tags til opmærkning af maskiner og værktøj er lavet i polyuretahan, som er et ekstremt slidstærkt og robust materiale, som tåler syre, olie, opløsningsmidler og høje og lave temperaturer. Vi har forskellige typer tags, som kan anvedes til opmærkning. Vælg mellem tie tag, tyflex, large flag og small flag.

Designes med din tekst, logo eller label med fx serienummer

Du har muligheden for at designe din tags med navn, adresse og logo mm. Derudover kan du vælge mellem mange forskellige forudbestemte labels, som indeholder forskellig information - fx serienummer, telefonnummer, udstyrsdato mm. Alle vores tags fås både med og uden din tekst. Køber du din tags uden gravering, kan du tilkøbe en special tusch til at påføre informationer med.

Hvordan sættes de fast? 

Vores tyflex og tie tag har et hul, hvor "halsen" kan lukkes til i. Vores mindre large flag og small flag skal sættes fast med strips.Tabel  Liste 

10 vare(r)

pr. side
  • Tie tag - med gravering

  • Tyflex - med gravering

  • Large flag - med gravering

  • Small flag - med gravering

  • Special tusch

    45,85 DKK

Tabel  Liste 

10 vare(r)

pr. side