Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Hurtig levering

Kendte brands

Tryg handel

Kontakt os på tlf: 88 44 15 15

Opstartsrabat 10% på første ordre!
Brug koden: ALLMARK

0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Om os

Om Allmark

Allmark blev stiftet i 2016, men reelt har vi i de sidste 35 år via virksomheden allflex graveret i alt lige fra øremærker til landbrugsindustiren, el-artikler til el-installatører, kuffertmærker og skilte. Vi er en mindre virksomhed, som drives af, at gøre kundens idéer og visioner til virkelighed.

35 års erfaring med lasergravering

Vi er eksperter i lasergravering, og vi elsker at give kunden mulighed for at lave deres personlige præg i alt lige fra gaveartikler, elektronik og drikkedunke. Vores eksperter er altid friske på nye udfordringer, så derfor er vores mantra, at ingen opgave er for svær til os. Vi henvender os både til private og små og store virksomheder, og vi har et fast mål om, at give vores kunder en unik oplevelse ved, at gøre deres idéer til virkelighed. Vi kan gravere i alt fra læder, aluminium, stål, gummi, pap, akryl og plastik. 

Vores udstyr

Vores teknologiske graveringsudstyr (Legend 36EXT) giver os mulighed for både YAG og C02 lasergravering. Vores udstyr sikrer, at vores gravering altid er af højeste kvalitet, og at vi kan gravere selv de mindste detaljer. I praksis fungerer vores CO2 lasergraveringsmaskine noget forsimplet ved, at en digital styret CO2 stråle bliver kanoniseret ned i materialet, hvorefter selve graveringen finder sted. Vi har selvfølgelig mulighed for at regulere effekt alt efter materiale. Vores YAG lasergraveringsmaskine er en solid laser, som er styret af en infrarød laserstråle, som er utrolig effektiv. 

Kontakt os

Ingen opgave er for svær til os, så ring til os med din næste idé på 88441515 eller kontakt os via kontaktformularen.