Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Hurtig levering

Kendte brands

Tryg handel

Kontakt os på tlf: 88 44 15 15

Opstartsrabat 10% på første ordre!
Brug koden: ALLMARK

0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Personlige gaver med gravering

Igennem de sidste 35 år har vi graveret personlige gaver til private og små og store virksomheder. Det kan være alt fra et virksomhedslogo til et mønster eller en personlig hilsen.

Vi graverer dine personlige gaver i alle slags materialer

Vi kan gravere dine personlige gaver i stort set alle slags materialer. Det gælder træ, glas, akryl, stål, læder og aluminium. Du kan vælge et valgfrit mål til dine gaver til ansatte eller familie, men du kan også vælge mellem forudbestemte mål: 20*20 cm, 40*40 cm, 80*80 cm og 160*160 cm.

Hvad skal du gøre?

Det fungerer således, at du under produktet beskriver din idé, mål og uploader et billede/skitse af, hvordan graveringen skal se ud. Når du har gennemført din ordre, skal du indsende dine personlige graveret til vores adresse: Rugmarken 31, 7620 Lemvig. Vedlæg en seddel med navn og ordrenummer. 

Hvilke farver kan jeg få min gravering i?

Farven afhænger af materialet under overfladen på det, som du ønsker at få graveret. Vi kan derfor ikke gravere med forskellige farver.

Tabel  Liste 

5 vare(r)

pr. side
 • Indgravering af gaver til ansatte og familie - 20x20 mm

  Gaver til ansatte og familie 20*20 mm

  Du har nu muligheden for at designe din helt egen unikke indgravering af gaver til ansatte, familie og venner. Vi kan lave din indgravering af gaver til ansatte og familie i stålaluminiumtræglasakryllæder og plast. Vær opmærksom på, at vi ikke kan lave din indgravering til ansatte og familie i forskellige farver - farven vil afhænge af materialet under overfladen af dit graveringsobjekt. Herunder kan du nemt og hurtigt uploade billede og grafik, som du ønsker graveret i din gaveartikel. Husk, at angive størrelse og en forklarende tekst til den ønskede gravering. Bemærk, at du også kan få graveret logo og navn i tøjbøjler og i din macbook, Ipad mm. 

  OBS:

  I forbindelse med denne ydelse forpligter du dig til at indsende dine gaver, som skal indgraveres til vores adresse Rugmarken 31 - 7620 Lemvig. Har du spørgsmål, så kontakt os på 88441515 eller via kontaktformularen

  Vis detaljer
 • Indgravering af gaver til ansatte og familie - 40x40 mm

  Jubilæumsgaver og gaver til familie 40x40 mm

  Du kan designe din indgravering af fx jubilæumsgaver i følgende materialer: Aluminium, træ, glas, akryl, plast, læder og stål. Vær opmærksom på, at farven af graveringen vil afhænge af materialet uder overfladen af graveringsobjektet. Nedenfor skal du angive mål og en beskrivelse af din idé samt uploade billede af dit emne og grafik. Du kan også få graveret i bøjler eller i dit elektronik - fx macbook og Ipad. Har du spørgsmål, så kontakt os via kontaktformularen eller på 88441515.

  HUSK: 
  Ved denne ydelse, skal du indsende dine graveringsobjekter til vores adresse Rugmarken 31, 7620 Lemvig

  Vis detaljer
 • Indgravering af gaver til ansatte og familie - 80x80 mm

  Personlig gave til ham eller hende 80x80 mm

  Du kan få lavet indgravering af dine gaver i aluminium, glas, stål, træ, akryl, plast og læder. Farven af din gravering vil afhænge af materialet, som er under overfladen af dine gaver, som du ønsker at få graveret. Nedenfor skal du angive mål, en beskrivelse af din idé og uploade billede af grafik og emne. HUSK, at du også kan få graveret i drikkedunke, bøjler og elektronik. Har du andre ønsker, så kontakt os på 88441515 eller via kontaktformularen

  BEMÆRK:
  Du skal indsende dine graveringsgenstande til vores andresse Rugmarken 31, 7620 Lemvig.

  Vis detaljer
 • Indgravering af gaver til ansatte og familie - 160x160 mm

  Design indgravering af gaver til ansatte og familie 160x160 mm

  Design din unikke indgravering af gaver i aluminium, glas, stål, akryl, træ, læder og plast - kun fantasien sætter grænser. Vær opmærksom på, at graveringsfarven vil afhænge af materialet, som skal graveres. Nedenfor skal du komme med en fyldestgørende beskrivelse af din idé, angive mål og uploade billede af emne og grafik. Har du spørgsmål, så kontakt os via denne kontaktformular eller på 88 44 15 15. Bemærk, at du også kan få graveret i bøjler, kuffertmærker, drikkedunke og elektronik

  HUSK:
  Du skal indsende din genstande til gravering til vores adresse Rugmarken 31, 7620 Lemvig.

  Vis detaljer
 • Indgravering af gaver til ansatte og familie - valgfrit mål

  Indgravering af gaver til ansatte og familie

  Igennem de sidste 15 år har vi graveret i gaver til virksomheder eller private. Din opgaver ligger derfor trygt i vores mangeårige eksperters hænder. Du skal nedenfor angive en beskrivelse af din idé, uploade billede og grafik af dit graveringsemne samt angive størrelse på graveringsområdet.

  Hvilke materialer kan der graveres i?

  Vi graverer i stål, træ, glas, læder, aluminium og akryl. Har du et andet materiale end førnævnte, så kontakt os via kontaktformularen eller på 88441515, så vurderer vi, om det er muligt. 

  Hvad med farven?

  Farven på dit indgraveringen af din gaver vil 100% afhænge af materialet under overfladen. Vi kan derfor ikke selv bestemme farven på dit graveringsemne.

  Hvad du skal gøre:
  Når du har anmodet om et tilbud på din opgave, vil du inden for kort tid høre fra os, om din idé kan udføres i praksis, og hvad prisen vil være. Herefter skal dit graveringsemne sendes til vores adresse: Rugmarken 31, 7620 Lemvig. Du kan også vælge foruddefinerede mål på indgravering af gaver til ansatte og familie: 20*20 mm, 40*40 mm, 80*80 mm og 160*160 mm

  Vis detaljer
  0,00 DKK

Tabel  Liste 

5 vare(r)

pr. side