Fri fragt ved køb over 1000 DKK

Hurtig levering

Kendte brands

Tryg handel

Kontakt os på tlf: 88 44 15 15

Opstartsrabat 10% på første ordre!
Brug koden: ALLMARK

0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

 

Gravering af gaver, bøjler, elektronik, drikkedunke og kuffertmærker

Igennem mange år har vi graveret i stort set alle slags materialer for store og små virksomheder. Vi tilbyder dig et stort udvalg af muligheder for, at du kan skabe din unikke gravering på forskellige materialer.

Hvad vi tilbyder

Du kan vælge mellem at få lasergraveret i dine personlige gaver - fx citat, navn, eller billede - eller lave et personligt design til din indgravering af Ipad, MacBook og PC. Derudover kan du få graveret i bøjler, drikkedunke, kuffertmærker og fiskemærker

Hvordan vi gør det

Vores højteknologiske graveringsmaskine (Legend 36EXT Tech Specs) gør det muligt, at vi kan gravere i stort set alle slags materialer. Derudover kan den ultra fine CO2 laserstråle gøre det muligt at fremhæve selv de fineste detajler i din ønskede gravering. Vi er dog ikke i stand til at gravere med farver, da farven vil afhænge af materiale og materialet under overfladen.

Specialopgaver

Hvis vi ikke lige tilbyder det, som du står og har brug for, så er vi altid åbne for specialogaver. Du kan altid kontakte os via kontaktformularen eller på 88441515.

Tabel  Liste 

1 til 12 ud af 22

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

Tabel  Liste 

1 til 12 ud af 22

Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side